Siin olis. Kaksi kuvaa. Tuollainenhan se ajatus oli taannoin - talvella Sibbon keulalla ja kesällä sit originaalilla.

Mut oikeesti, tuossa on kaksi eri pyörää.

pelago1 talvi 2018 12 01

sebu2 2018 12 01

Ylempi on siis Sebu ykkönen.
Viime talvena kävi sillee hassusti, että en ajanu fiksillä metriäkään. Hyvällä kelillä ajoin Salsalla (ei nastoja) ja huonolla kelillä Trekillä (nastat). Ja olin tyytyväinen. Sai ajella rauhassa silloin kun halusi (kun oli varaa laittaa pienempää vaihdetta peliin). Ja niinhän mä teinkin. Tänä talvena Trek on pojan käytössä ja poissa, joten jotain piti nyt keksiä.

Ja sainkin kivasti aikaiseksi vaihtaa nastat Sebuun ja käydä jo vähä ajelemassakin. Jos vaikka saiskin tänä vuonna ajella fiksillä vähä enempi. Ja vielä sillee eri lailla aikaisempiin vuosiin verrattuna, että jätin aivan tarkoituksella kesän välit eli 46-18. Pakkassoralla oli aivan ok. Katotaan sit onko liian tiukka lumella. Tästähän vois seurata se, että olis vähä erilaisempaa ajoa eli hitaammalla kadenssilla sellasta "voima"-ajoa. Katsotaan.

Alempi on sitten se uusi Sebu eli Sebu2.
Aika nopsaanhan pyörä oli kasassa, kun niitä osia oli verstaassa oottamassa. Ihan kiva etten myyny Ospreyn osia vaikka mieli teki aikanaan.

Sillee aattelin, että Sebu1 on talvipyörä Sibbon keulalla (levarit) ja kesäksi voi sitten vaihtaa originaalin keulan ja vähän liukkaammat kiekot ja renkaat. Ois vähä niinku (rip) Mont Blanc tai (rip) Sageborn. Ja koska nyt ei ole ns. loskakelin pyörää, niin aloin puuhasteleen Sebuykköseen lokareita. Siitä myöhemmin.

Sebu2 on märän kelin pyörä. Keväällä ja syksyllä maraplussilla ja kesäksi sitten toiset kiekot ja renkulat. Ja varmaan eri välityskin. Toki, tuleehan tällä ajeltua myös kuivillakin keleillä.