Olipa erikoinen kuukausi. Seitsemän ekaa päivää meni ns. ei-terveenä. Pyöräilin vain 40 km. Sitten tuntui, että kaikki ok niin alotin tietty lenkit. Kohdalle osui hyviä päiviä, jolloin pääsin kunnolla pyöräilemään ja pisin lenkki olikin lähes 90 km. Kilometrit alkoivat kertyä hyvin ja usko kk-tavoitteeseen (1000 km) palautui. Sitten alkoi kutitus kurkussa ja kävinkin toisen kerran lekurissa lääkeaineiden toivossa, mutta en saanut kuin yhden päivän saikkua. Saikkupäivän jälkeen olo olikin ihan mahtava ja taas mentiin. Kutitus alkoi loppukuusta uudestaan ja sainkin sitten antibioottikuurin, jonka jälkeen olenkin sit pitänyt taukoa.

Tietyssä mielessä toki harmittaa, että se tavoite ei täyttynyt, mutta parempi, että sais ittensä kokonaan kuntoon, jotta voi taas alkaa lenkkeileen ja valmistautuun tulevaan kauteen. Kuriositeettina > lisenssi hankittu!

Kilometrejä kertyi lopulta 881,  mitä voi kyllä pitää jopa parempana tuloksena kuin tammikuuta. Tonni olis menny helposti rikki, jos olis saanu koko ajan ajaa.

Lenkkiä tuli 690 km ja asiointia 191 km. Viime tammikuussa kilometrejä kertyi 569.

Autolla kilometrejä kertyi vain 84. Kaikki asiointia. Loistava suoritus.

Kaupassa kävin pyörällä 14 kertaa, kertaakaan en käynyt autolla paitsi ne 3 kertaa, jolloin hoidettiin muitakin asioita.

Pyörällä kaupassa 14
Autolla kaupassa 0
Muu asiointi pyörä 4
Muu asiointi auto 6 (sisältää 3 kauppaa)

Suhde pyörä/auto on 18/6.

Ilarin kanssa käytiin uimassa ja pesisreeneissä bussilla ja Elias käveli edellen joka kerta reeneihin ja onneksi pääsi valmentajan kyydissä kotiin, joten siinäkin väheni ympäristöhaitat.

Käytännössä oikein hyvä helmikuu. Nyt toivotaan, että tauti talttuu, kelit paranee (= kaupunki hoitaa aurausvelvoitteensa kunnolla) ja pääsee taas ajamaan.

Koko vuoden seuranta:
Pyörällä kaupassa 14+14=28
Autolla kaupassa 0+0=0
Muu asiointi pyörä 8+4=12
Muu asiointi auto 7+6=13 (sisältää 6 kauppaa)

Suhde pyörä/auto on siis 40/13.