Näin tämän, ihastuin, ja totesin, että tytölle pyörä.

15.6.2019 Ei sillä sit tullu ajettua, joten sain myytyä pois vaikka vähän vaikeeta olikin.

Tuollainen löyty foorumilta, todella nätti ja mitä todennäköisimmin sopivan kokoinen. Sitte aletaan speksaa, onneksi kotoo löytyy osa palikoista eli ei tule hirvittävän kalliiksi sittenkään.


RUNKO, sisältää keskiön, ohjainlaakerin ja haarukan

01 cbt italia


suhteellisen siistit TAKADROPIT

02 cbt italia


SATULAPUTKEN muhvia ja logoo

03 cbt italia


vähän kiiltoo TAKAHAARUKASTA

04 cbt italia


enemmän kiiltoo TAKAHAARUKASTA

09 cbt italia


perästä kuuluu

10 cbt italia


tässäkin siistit muhvit EMÄPUTKESSA

05 cbt italia


ja ihan siisti OHJAINLAAKERI vaikka onkin shimpa

06 cbt italia

mietin, että onko laakerin väritys oikea muuten niin kiiltävään etupäähän, mutta totesin, että pitäs olla jees, koska kiekot ovat vähän samaa mattaista hopeaa.

08 cbt italia

 

Tänään päästiin saman tien mallaileen kiekkoja, jotka on siis hopeiset, mutta ei niin kirkkaat. Noissa kiekoissa on ollu Contin Contact -renkaat kiinni, joilla piti ite ajaa, mutta en tykänny. Joten myyntiin, mutta kun ei mennykään niin ehkä tytär kelpuuttaa ne sitten. Tytöllä ollu aikasemmin Jopo, jonka välitykset tsekkasin eli 38-16. C.B.T. Italia rungon mukana tuli myös kammet (campa record) ja 39-ratas (campa). Sit kun vähän laskettiin netissä niin sopiva takaratas olis 19 tai 18. No, Langsterissahan on ollu toi Whiten 18 vapari, joten se sai nyt siirtyä tähän. Varsinkin, kun Langsteriin oli jo ostettu uus White 17T. Kiekot ei suoraan passannu takahaarukkaan, joten Starkkiin ostaan prikkoja väliin. Eturatas piti laittaa spiderin takapuolelle ja ketjulinja on aika lähellä jo. En päässy vielä testaan kuitenkaan.

Asennettu kuitenkin nyt kiekot, vapari, kammet ja ketju. Suurin hidaste tulee olemaan stemmi ja tanko. Ja näköjään satulakin jo, mutta se nyt vaan on siinä.

11 cbt italia

Pikkasen lisäpalikkaa kiinni - loput tilattu ja vissiin jo matkalla kotiin.

cbt tanko 01

cbt tanko 02

cbt tanko 03

Vähän edistystä projektiin. Isommat renkaat ei enää mahtuis, nytkin on  aika tiukkaa tuolla välissä. Toivottaasti takana onnaa myös.

cbt italia etulokari

VALMIS.

cbt 01

cbt 02

cbt 03

cbt 04

cbt 05

cbt 06

cbt 07

cbt 08