Murtuneen S1:n tilalle tullut runko.

Pitkän mietinnän ja meilivaihdon jälkeen hain eilen Cycle Centeristä Sram Red -osasarjan, joka tulee uuteen Cervélo S2:een. Tänään vein rungon ja palikat Kivenlahden pyörähuoltoon kasattavaksi. Itse pyörästä saadaan kuva, kun se on kasattu/valmis. Nyt pyörää ei kasata vielä aivan valmiiksi, koska tarkoitus on mennä bike fittinkiin, jonka jälkeen tehdään päätös mahdollisesti uudesta stemmistä ja tangosta.

red osasarja

S2 kasattuna, kiitos Kivenlahden Pyörähuollon. 100 g tarkuudella punnitseva vaaka näytti 7,2 kg. Tuon saisi helposti alle seitsemän kilon, kun vaihtaisi tangon ja polkimet. Mutta mennään nyt näillä. S1:een muutosta oli vain osasarja, joka vaihtui Rivalista Rediin.

s2

Helmikuusta saakka olen "kuolannut" Kivenlahden Pyörähuollossa olleita FFWD-kiekkoja. Päätin sitten viime viikolla, että myydään yksi pyörä pois niin sillähän saadaan osittain rahoitettua kiekkoja. Valinta ei ollut helppo, myyntiin lähti Peugeot Tourmalet. Ei tunnu kivalta. Toisaalta, kukaan ei ole vielä ilmaissut kiinnostustaan pyörää kohtaan, joten saan ehkä sittenkin ajella sillä tänä kesänä.

Joka tapauksessa kaupat kiekoista tehtiin. Fast Forward F4R (omat jarrupalat), Continental Competition tuubit, Zippin jatkeet ja liimaus. Enpä halunnu ite liimailla vielä tässä vaiheessa. Noilla ei kuitenkaan älyttömästi ajeta, kun tuo paketti on puhtaasti kisakäyttöön tarkoitettu. Muutama reeni varmaan jossain vaiheessa tulee ajeltua, mutta jos enempi niin laitetaan Dura-Acen kiekot alle.

EDIT: Punnailin vähän

etukiekko + linkut + tuubit = 878 g
taka + linkut + red 11-25 pakka + tuubit = 1210 g
yhteensä 2088 g

pyörän paino 6,9 kg (100 g tarkkuudella punnaava vaaka ja yksi pulloteline)

ei paha

kisa cervelo ffwd

No niin, pitkän ja useamman pohdinnan jälkeen cervélo lähti myyntiin. Olinpa yllättynyt, että eka yhteydenotto alle tuntiin. Ja kolmen tunnin päästä pyörä oli myyty.

Ei vaan tullut ajoa niin paljoa kuin ehkä olisi hyvä. Nyt saa sit bianchi, langster ja osprey toivottavasti enemmän ajoa. Vaikka suuntaus on tänä vuonna ollut selkeästi tuonne fixi/sinkula puolelle.

Eikä tartte enää miettiä tuubihommeleita, mikä on aivan loistava juttu. Toinen loistava juttu oli, että kauppakumppani oli aivan loistava hänkin. Oli mukava tehdä kauppaa!

Kiitos S2!