Kerrankin olin oikeaan aikaan foorumilla - klassikkorunko.

2022 07 07 oranssit tankonauhat

2021 06 steamroller

Lähettiin jo perjantaiaamuna mökille. Saatu paljo aikaan ja tänään lauantaina pääsin lenkille kun emäntä kävi asioilla Hirvensalmella. En muista millon viimeksi ollaan oltu mökillä touko-kesäkuun vaihteessa.

Hirvensalmi-Joutsa-Pertunmaa, 100 km ja joku 3,5 tuntia 48-17 fix. Tiet oli hyvässä kunnossa. Autolla kotiin kun aika rajallinen ja emäntä vielä liikenteessä.

2021 05 rolleri pertunmaa

Edelliseen kuvaan verrattuna ei varmaan ihmeempiä muutoksia, mut otin joka fiksistä kuvan niin sen takii.

2020 09 surly

Kerkesin ilman tankonauhoja pikaseen testaan ja tuntui yllättävän hyvältä verstaassa tehdyt säädöt. Ei varmaa tartte säätää enää yhtää, mut sithän sen tietää kun pääsee kokeileen sillee kunnolla.

Tankonauhaksi ostin sit Pro'ta kun vain sitä oli luottoliikkeessä. Siel oli huollettuja pyöriä, joissa samaanauhaa ja tuntui ainakin liikkeessä ihan ok. Ja tuntuihan se sellaiselta kuin aikaisemminkin on koettu. Otin ihan testimielessä kuitenkin 3 mm paksua eli normia paksumpaa. Jotta isolla kädellä saa paremman otteen.

Black specs on oiva valinta, imho.

2020 03 surly 04

2020 03 surly 02

2020 03 surly 03

Verstaassa säätöjä tehty ja tähän tultiin. Sit kun pääsee ajaan niin sit loput. Katsotaan myös jääkö putkiosat vai ei. Satula on aika edessä (tolppaan nähden), mut silti melko paljo keskiön takana, toki asento ok. Eli vois olla toinen tolppa vähemmällä setbackillä. Keulan ruotputkea lyhennetään kunhan säädöt ok.

2020 03 steamroller

Mutta eihän tässä ole kiire. Käytännössä kaikki palikat pitäs olla kasassa, joten jos vain saa tehtyä niin aika pianhan tuo voisi olla valmis. Mutta katellaan. Ja kun tätä pyörää kasataan niin se tarkoittaa sitä, että Sebu_kolmonen odottaa ties kuinka kauan.

2020 02 surly

Aah, todellakin. Olin foorumilla ja huomasin ilmon 2 minuuttia sen jättämisen jälkeen. Äkkiä ineen ja yksäriä myyjälle. Olin eka. Oletus on, että joku muu olisi ostanut sen alle 10 minuutissa.

Nyt on sitten pähkinä purtavaksi. Kummasta tulee ensi kesän fiksipyörä, Pelagosta vai Surlysta. Aika näyttää. Mutta joo, ihan kiva joululahja!!

Täs on muutama tarra. Aattelin, että vois tehä muutaman pinnakortin, kun on ollu suunnitelmissa jo jonkin aikaa.

2019 surly runko