Ensin käytiin Kylmäkoskella, sitten lähettiin mökille. Sama kaava kuin aikaisemminkin. Aamujunalla Lahteen ja sieltä sitten pyörällä Heinolan kautta Mäntyharjulle kauppaan ja lopuksi mökille. Ainoa muutos tähän retkeen oli, että Ahveniston Apaja ei enää ollut taukopaikkana eli lopettanut. Onneksi tuli evästettyä Heinolan Teboililla tanakammin niin jakso loppuun saakka. Nyt oli kelit kohillaan. Ajoaika 4h25min. Vähä yli 28 keskari, joka on jo hyvä. Ja 125km. Tulopäivänä elvyttiin, oltiin ja saunottiin. Olin siis yksin.

Seuraavana päivänä eli tänään perjantaina 25.7. lähin heti aamusta Mikkeliin. Itse asiassa nousin jo ennen kasia kun ei oikein nukuttanut ja liikkeelle lähdin ennen ysiä. Kierrätyskamat vein Hietaseen, kun siellä sattui matkan varrelta kierrätyspiste löytymään. Seuraavaksi palautuspullot Otavan K-marketiin. Jäden ostin. Loput ostokset jätin paluumatkalle.

Mikkelissä kävin ekana ostamassa pyörään lukon kun unohtu kotia. Sitten Carlsoniin kattoon mökin saunaan uutta kiuasta. Tulikin sit ostettua saman tein. Joku hakee sen sitten. Elokuussa tulee piipun asentajat. SuomiGrillissä kävin syömäs aurajuustoperunat, oli muuten hyvää. Sit kruisailin Mikkelis ja mökille päin. Ajoin Hirvensalmen kautta, mistä matkaan tarttui herneitä. Takas mökillä joskus 15.30 eli ihan reipas päivä vaikka kilsoja ei sillee tullut.


Menomatkalla etin vaihtoehtoja, jotta voisi minimoida ajoa 5-tien varressa. Tällainen löyty.
2019 07 mokilla 01


Hirvensalmen kierto sisältää aina tämän upean järvipaikan.
2019 07 mokilla 02