Ajelin kolmisen viikkoa sitten tuolla Hesalan suunnalla ja otin käännöksen vasempaan samalla jarrua hieman painaen. Sitten tuntui pieni muljahdus vasemmassa kädessä ja kipua. Aika metka tunne, kun sormen jänne muljahtaa sivuun ja vielä metkampi (lue kivuliaampi) kun se muljahtaa takas.

Eipä siinä sitten kuin lekuriin. Tuomio tuli melko nopeasti. Nivelside poikki rystysen toiselta puolen. Pitää korjata. Ensin M-lasta, 6 viikkoa, jotta sormi ei mene koukkuun ja tämän johdosta nivelside pääsee arpeutumaan kuntoon. Sama homma mun aikaisempien olkapääjuttujen kanssa.

Jos 6 viikon lasta ei tuota tulosta niin sit se ompi leikkaus. 

Eniten olin huolissani siitä, että minkälaisen hanskan saan käteen, jotta tarkenee ajella. Kesällä ei olis tätä ongelmaa. Mutta toistaiseksi hanskaongelma saatu kuntoon.:)

Jarrukahvan ja kilikellon siirsin sebukakkosesta oikealle puolen. Nyt voi lepuuttaa vasenta kättä ajaessa. Voimaa ei oikein pysty tuottaan, mutta haitanneeko tuo. Voip olla, että kaikki ajot tehään nyt yhellä pyörällä.

2020 10 kasi

Haettu

2020 10 kuvarasti haettu

Uusi

2020 10 kuvarasti uusi

Eletään jo syyskuun loppupuolta. Tänään sai ajella kesähousuissa ja pitkähihasella paidalla. Ihan kesäfiilis oli. Kuva kuitenkin eiliseltä illalta, Koivusaaren ja Hanasaaren välistä. Olen siinä muutaman kerran pysähtyny kesän aikana nautiskeleen.

2020 09 koivusaari

Tällä hetkellä erittäin tyytyväinen fix-kokoelmaan. Tykittelyyn, sateeseen, hiekalle. Ihan jees.

2020 09 fix yhteiskuva

Kesä "loppuu" tähän viikonloppuun. Jo ennen lomia oli tiedossa, että spesiaalivkl tiedossa, kun pääsen yksin mökille. No, kysyin toki lapsilta, mutta eivät halunneet. Nyt on nautittu. Pyöräilyä, kalastusta, saunomista ja uintia.

Tänään aamusta Mikkeliin ja suunniteltu Otavan kierros toteutui. Muutama räpsy koulutilalta.

2020 08 15 otava 01

2020 08 15 otava 02