Onhan tää nyt ollu aika hienoa, kun on saanu viettää aikaa mökilläkin suht erikoiseen ajan kohtaan. Nyt viikko oltu ja tehty vähän remppaa ja nautittu. Tämän päivän lenkiltä. Kävi tuuri. Tulin takas 15 min. sitten ja nyt tuli kaatamalla vettä hetken. Olis kastunu kunnolla vaikka kesti vaan sen hetken.

Mikkeli
2019 09 mikkeli

Hietanen
2019 09 mokki

Vuorotteluvapaan yksi hyvistä puolista on, että voi tulla mökille (melkein) millon vaan. Oikeesti on ihan syy nyt olla mökillä, kun saunan piippu pitäs uusia ja Savohormi ei tullukaan alkuperäisenä ajankohtana. Toivottavasti tulee sit tulevana tiistaina. Loppuväki tulee huomenillalla, joten otinpa pyörän mukaan, josko sitä kävis vähä ajelee. Kelit on mitä parhaimmat vaikka eletään jo elokuun loppua.

En muista onko fiksi ollu aikasemmin mökillä, mutta nyt on. Pääsin lähtee hyvissä ajoin, ja koska olin möillä jo klo 14.00, päätin, että tehään sellanen pikanen jäätelö/lonkero/saunalenkki ennen saunaa siis.

66km ja 2h35min noin pyöreesti. Sebu kulki todella kivasti.


Huruslampi tossa oikealla.

2019 08 uutela 01


Huruslampi edelleen oikealla, vasemmalla se levähdyspaikka.

2019 08 uutela 02


Vanhaa Lahdentietä.

2019 08 uutela 03


Mökkijärven mylly, vesi alhaalla eli eipä ollu virtausta.

2019 08 uutela 04

Ostin tämän joskus viime vuonna ja on kyllä helpottanu elämää kummasti.

2019 korjausteline

Tällä siis tuli ajeltua Kylmikselle ja mökille. Vähä tekis mieli taas lähteä, mutta täytyy varmaan yrittää tehä remonttihommia kotona, niin voi sitten hyvillä mielein lähteä elokuun puolivälissä mökille viikoksi.

2019 singular matka

Ensin käytiin Kylmäkoskella, sitten lähettiin mökille. Sama kaava kuin aikaisemminkin. Aamujunalla Lahteen ja sieltä sitten pyörällä Heinolan kautta Mäntyharjulle kauppaan ja lopuksi mökille. Ainoa muutos tähän retkeen oli, että Ahveniston Apaja ei enää ollut taukopaikkana eli lopettanut. Onneksi tuli evästettyä Heinolan Teboililla tanakammin niin jakso loppuun saakka. Nyt oli kelit kohillaan. Ajoaika 4h25min. Vähä yli 28 keskari, joka on jo hyvä. Ja 125km. Tulopäivänä elvyttiin, oltiin ja saunottiin. Olin siis yksin.

Seuraavana päivänä eli tänään perjantaina 25.7. lähin heti aamusta Mikkeliin. Itse asiassa nousin jo ennen kasia kun ei oikein nukuttanut ja liikkeelle lähdin ennen ysiä. Kierrätyskamat vein Hietaseen, kun siellä sattui matkan varrelta kierrätyspiste löytymään. Seuraavaksi palautuspullot Otavan K-marketiin. Jäden ostin. Loput ostokset jätin paluumatkalle.

Mikkelissä kävin ekana ostamassa pyörään lukon kun unohtu kotia. Sitten Carlsoniin kattoon mökin saunaan uutta kiuasta. Tulikin sit ostettua saman tein. Joku hakee sen sitten. Elokuussa tulee piipun asentajat. SuomiGrillissä kävin syömäs aurajuustoperunat, oli muuten hyvää. Sit kruisailin Mikkelis ja mökille päin. Ajoin Hirvensalmen kautta, mistä matkaan tarttui herneitä. Takas mökillä joskus 15.30 eli ihan reipas päivä vaikka kilsoja ei sillee tullut.


Menomatkalla etin vaihtoehtoja, jotta voisi minimoida ajoa 5-tien varressa. Tällainen löyty.
2019 07 mokilla 01


Hirvensalmen kierto sisältää aina tämän upean järvipaikan.
2019 07 mokilla 02