Olipas tänään vallan mainio pyöräilypäivä. 48*18 fiksillä kruisattiin Hirsalan nurkilla, ja käytiin katsomassa Abramsbyssä lehmiä.

Finntäsk
finntrask

Hirsalan silta Bylandet-saareen
hirsala bylandet


Ankarlaxintien rantaa
ankarlaxintie


Väransby
varansby

Onhan tää nyt ollu aika hienoa, kun on saanu viettää aikaa mökilläkin suht erikoiseen ajan kohtaan. Nyt viikko oltu ja tehty vähän remppaa ja nautittu. Tämän päivän lenkiltä. Kävi tuuri. Tulin takas 15 min. sitten ja nyt tuli kaatamalla vettä hetken. Olis kastunu kunnolla vaikka kesti vaan sen hetken.

Mikkeli
2019 09 mikkeli

Hietanen
2019 09 mokki

Vuorotteluvapaan yksi hyvistä puolista on, että voi tulla mökille (melkein) millon vaan. Oikeesti on ihan syy nyt olla mökillä, kun saunan piippu pitäs uusia ja Savohormi ei tullukaan alkuperäisenä ajankohtana. Toivottavasti tulee sit tulevana tiistaina. Loppuväki tulee huomenillalla, joten otinpa pyörän mukaan, josko sitä kävis vähä ajelee. Kelit on mitä parhaimmat vaikka eletään jo elokuun loppua.

En muista onko fiksi ollu aikasemmin mökillä, mutta nyt on. Pääsin lähtee hyvissä ajoin, ja koska olin möillä jo klo 14.00, päätin, että tehään sellanen pikanen jäätelö/lonkero/saunalenkki ennen saunaa siis.

66km ja 2h35min noin pyöreesti. Sebu kulki todella kivasti.


Huruslampi tossa oikealla.

2019 08 uutela 01


Huruslampi edelleen oikealla, vasemmalla se levähdyspaikka.

2019 08 uutela 02


Vanhaa Lahdentietä.

2019 08 uutela 03


Mökkijärven mylly, vesi alhaalla eli eipä ollu virtausta.

2019 08 uutela 04

Ostin tämän joskus viime vuonna ja on kyllä helpottanu elämää kummasti.

2019 korjausteline

Tällä siis tuli ajeltua Kylmikselle ja mökille. Vähä tekis mieli taas lähteä, mutta täytyy varmaan yrittää tehä remonttihommia kotona, niin voi sitten hyvillä mielein lähteä elokuun puolivälissä mökille viikoksi.

2019 singular matka