Voimakkaasta tuulesta ja kylmyydestä huolimatta syksyn paras keli tänään. Meni pyöränvalinta nappiin.
Vantaanjoen varressa.

2018 10 asfaltti hiekka

Jo muutaman vuoden ajan olen katsellut karttaa, että tuonne Väisälänsaareen pitää mennä käymään. Sen verta houkutteleva on tuo karttakuva, kun sitä on katseltu.

Tänään tein enste vähän klapihommia mökillä ja sit menoks. Ensin Hirvensalmelle viemään palautusjuomapullot poies ja sit kohti "saarta". Hiekkatie sillalle ei ollut niitä kivoimpia ajettavia. Mutkissa paljon tien kaltevuutta ja nimismiehen kiharaa aika paljon. Kyllähän sen pysty ajaan, mutta ei välttämättä joka viikko edes.

Rehellisesti sanottuna petyin reisuun. Maasilta, joka näkyy kartassakin oli penkkojen osalta korkeaa puuta ja pensaikkoa, joten näkymät olivat huonot. Ainoastaan sillalta oli kivat maisemat.

No, tulihan tämäkin nyt tehtyä. Ei tartte varmaan uudestaan lähtee. Mutta ihan kiva reisu oli kuitenkin.

vaisalansaari 01 2018

vaisalansaari 02 2018

Itse kisasta ei ole rapsaa, paitti että
- kivaa oli
- sadetta ennusteista huolimatta sopivasti
- kukaan ei loukkantunut
- peli oli varsin oivallista
- vanhukset pysy suht hyvin mukana nuorten menossa
- vanhukset - nuoriso 1-2
- voittajafiilis, kun me vanhukset voitettiin se finaalipeli

Mut joo. Tarkoitus oli ajaa Kylmäkoskelle pyörällä (160km), mutta koska keliennuste oli varsin kehno niin päätin, että pyörä-juna(hesala-toijala)-pyörä. Tämä tuntui varsin oivalliselta ratkaisulta, ainakin näin jälkikäteen ajateltuna. Lähijunaa käytin, joten pyörästä ei tarvinnut maksaa ja hinta muutenkin himpun halvempi.

2018 singular sahly mm

KPH:sta ostin taannoin maantiekengät ja olisin ostanut maastokengätkin, mutta ei ollu kokoja. (sanottakoon, että 50% alennus). Koska SPD-SL, niin kyselin ja vastaus oli adapteri. En ole vielä kiinnittänyt enkä tiedä millon kiinnitän. Katotaan miten nykyiset kengät kuluu, jos kuluu.

spd adapteri 01

spd adapteri 02

Tänään oli aika huikee pyöräilypäivä. Keli oli loistava ja Degerby Delin ollessa vielä kiinni 11.10, ajelin aina Tähtelään saakka sakkolenkkiä, että pääsee Delissä kaffeelle. Oli kyllä mahtava ajella tuolla päin. Tiet hyvässä kunnossa paitti se yksi pätkä.

140km ja 5 tuntia.

2018 04 degerby