Huomiseksi ennustettiin sateita, joten viikonlopun pyörälenkki tuli silloin hoitaa jo lauantaina. Ajatus oli, että HePoilemaan. Matkalla Maunulan majalle tuli toinenkin ajatus, että oisko se sittenkin soololenkki. Onneksi en miettinyt kovin kauaa vaan suuntasin majalle katsomaan mihin suuntaan tällä kertaa. 8kymppinen Keravalle. No, sehän passas hyvin niin kerkee vielä ihmisten ilmoilla kotiakin.

Käytän nykyään aika harvoin Garminia kun käyn lenkillä, mutta tällä kertaa otin mukaan, että vähän tietää miten on menty. Itse lenkin pituus oli jotain 85 km. Itelle tuli tänään 5h 13 min kun otetaan siirtymät mukaan. Matkan suhteen kävi aika jännästi. Garmin sanoo, että 111.11 km. Keskari oli 21,3 ja maksimi oli 50. Ihan ok 46-17 fiksille.

Keli oli yksi parhaimmista ever. Niin oli myös itse lenkki ja etenkin reitti. Aika paljo oli sellasta hiekkaväylää, mitä en ole koskaan ajanu. Ja hiekkaa oli paljo. Bonuksena oli muutamat polkupätkät, jotka oli jäätyny kovaksi, ja näin ollen olivat myös mukavat ajaa. Vaikka juuriakin oli.

Siis aivan mahtava keli ja reitti. Alla olevat kuvat kuvaa fiiliksen. Ja tätä varmaan fiilistellään huomenna lisää kun sataa vettä.

kuva © nikobiker
hepo 2020 01 11

kuva © nikobiker
hepo 2020 01 11 2