Kävi sillee, että sunnuntaina kun kävin kaupassa niin "törmäsin" toiseen pyöräilijään Hietasessa. En tullut kysyneeksi, mutta jäi vaikutelma, että hän asuu siinä. Ja oli eka kerta kun näin toisen pyöräilijän ihan tässä mökin lähellä.

No, kertoi kuitenkin, että hiekkaa pitkin pääsee Otavaan. Tulee kyllä lisäkm. Tänään sitten paluumatkalla Mikkelistä kokeilin tuota reittiä, eli Otavasta Koivakkalantietä pitkin jonkin matkaa. Itse asiassa olen tuon Koivakkalantien joskus ajanut kerran läpi. Sitä tietä pitkin Suojärven ohi kohti Hytöläntietä. Tein sitten päätöksen, että oikaisen hieman eli menin Möllintietä pitkin. Virhe. Tie muuttui koko ajan pienemmäksi ja aivan lopussa tien keskustaa oli niitetty eli aivan kuin tultaisiin pihaan. No, aika pihasta sit mentiin, mutta en siinä kohtaa halunnu enää kääntyä takaisin.

Koska puhelimen karttapalvelu ei osannu laittaa mua oikeaan kohtaan niin piti sitten vain päätellä, että tuossa ollaan. Ja oltiinhan sitä. Se Hytöläntie oli aika metsätie, tai siis aika lailla samanlainen kuin oma mökkitie. Eli aika pieni, kapea. Sit kun päästiin Hietalantielle niin sit "keli" parani.

Mutta tuskin tulen tuota reittiä käyttään toista kertaa, meni sen verta aikaa kuitenkin. Mutta kokemuksena ihan jees. Parit fotot.


Möllintie
2022 07 05 mokilla 02


Hietalantie
2022 07 05 mokilla 01