Lopputalvesta Nishikistä alko kuulumaan omituista lonksuntaa, jostain. Takakiekon akselin toinen kiristysmutteri on ollu melkosen tiukka. Tänään päätin, että nyt riittää nastoilla ajelu. Eli Nishiki verstaalle ja osien haalinta Fixcent-projektiin (kaiketi lähinnä kammet).

Keskiön tiesin olevan tiukka/kulunut, mutta en arvannut, että olisi ollut aivan pa..a. Nyt jääkin nähtäväksi, että lähteekö keskiö irti ollenkaan. Polkumisia en saanut vielä irti kammista. Toinen juttu on se, että keskiömuhvin kierteet tai jokin on pielessä, kun keskiö ei aivan suoraan asettunut silloin kun sen paikalleen laitoin. Joten niin tai näin, voipi olla, että se sitten oli siinä se Nishikin elämä meikäläisen pyöräarsenaalissa.

Takakiekon akselin kierteet tais korkata, kun ketjuja ja kampia irrottelin, joten taisi se kiekko kanssa purkaa yhteistyösopimuksen. No, johan sillä kiekolla tuli kaksi talvea ajettua. Kehä varmasti menee vielä, jotan uusi napa ja pinnat, ja taas ajetaan.

Eturenkaan kaiketi säästän ensi talveksi takarenkaaksi, mutta takarengas saa lähteä. Aika moni nasta meinaan lähteny veke ja sen kyllä huomas lopputalvesta.

Nastarenkailla ajoa menneelle talvelle tuli n. 3000 km. Ja suolahan ei tee hyvää, joten ei ihme, että jotkut paikat on vähän huonos hapes.