Sitten takalokarin kimppuun. Eihän tuolla hirveesti ole tilaa noinkin isolle lokarille, mutta josko se sittenkin mahtuis, jotenkin.

 2018 12 sibbolokari 15 1


Koska näitäkin on vino pino, niin kokeilin enste tuollaista versiota, jossa lokari ei mene keskiön seutuville ollenkaan.  Sen takia, että pienten mallauksien jälkeen tila tosiaan on vähän ahdas renkaan, lokarin ja pystyputken kapeimmasta kohdasta. Totesin, että huono, kun haluan kunnon suojan myöes keskiön seutuville.

2018 12 sibbolokari 16 1


Uusi lokari kehiin ja ihan ok siitä sit tuli kuitenkin. Lokari menee siis jarrusillan yli, koska muutoin ei ois mahtunu. Jarrusillan reikään laitoin tulpan, ettei kura ja märkä mene sisään. Nyt tein lokariin kolot, jotta se laskeutuu jarrusillan päälle nätisti.

Lokari on siis vain edestä ta takaa kiinni, mutta vaikuttaa suht tukevalta kuitenkin. Käytäntöhän sen sit näyttää miten kestää.

2018 12 sibbolokari 17

2018 12 sibbolokari 18

2018 12 sibbolokari 20

Sivuprofiili ei oikein kerro, miltä tuo pyörä oikeasti näytttää noin muhkuilla lokareilla. Takana tosiaan tilaa on vähä laisesti pystyputken kohdalta, joten talvi sit kertoo kerääkö lunta vai ei.

Otetaan parempi kuva päivänvalolla.