Tänään lauantaina 23.1.2010 ei pitänyt lähteä lenkille, kun "oli" niin paljon pakkasta. Kävin kuitenkin sellaisen hyvin lyhyen asiointilenkin tekemässä eli heitin kierrätysroskia Ompun kierrätyskeskukseen. Tuolla lenkillä havaitsin, että kelihän oli aivan loistava. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja pakkastakin todellisuudessa oli vain 12 astetta. Ja kunnon hikilenkkihän siitä tuli. Vaikka jalat oli vielä kävelyssä puuta niin pyörähommat futas vallan mainiosti.

Eipä siinä muuta kuin reppu kotiin, vähän huikopalaa nassuun ja takas baanalle. Koska keli oli loistava (aurinkoinen) otin kameran mukaan Espoon rantaraitin kuvausta varten. Ihan messeviä kuvia sain otettua. Ainoa harmi joka pysäyksellä oli se, että silmälasit (heh, tässä tapauksessa aurinkolasit) alkoi aina huurtumaan, joten piti olla nopia liikkeisssään.

Vaikka olen rantaraittia jonkin verran jo sahannut niin pakko sinne on varmaan mahdollisimman pian joku viikonloppu lähtee uudestaan. Sen verran mainioita hiukan leveämpiä polkuja oli Kivenlahden puolella. Niitä olis voinut sahata ristiin rastiin ja samalla olis päässyt tutustumaan paikkoihin paremmin. Mutta hyvä näin.

Ajosuunta oli siis länteen päin eli kohti Kivenlahtea.

Nuottaniemi (2 kuvaa) 01
Suurin piirtein jossakin tossa (gmaps)

01 eteen

01 taakse


Soukanranta (2 kuvaa) 02
Tässä kohtii (gmaps)

02 eteen

02 taakse


Laurinlahti - Ristiniemi (2 kuvaa) 03
Tuolla (gmaps)

03 merelle

03 taakse


Hyljelahti (1 kuva) 04
Tässä siis (gmaps, ja tultiin vähän takas päin kartalla)

04 taakse

Laurinlahti (1 kuva) 05
Nuotiopaikkakin siellä oli (gmaps)

05 eteen


Ylä-kivenlahti (2 kuvaa) 06
Kalliolla kait (gmaps), näkymät oli kyllä hienot

06 eteen

06 taakse

Koko kartan linkki. Karttapaikat pitäs olla aika tarkkoja, mutta joitain heittoja voipi olla.