Toipilaana on ollut hyvää aikaa miettiä, mitä noille pyörille tekis ja onhan sitä osaa tullut ostettuakin. Vajaa pari viikkoa sitten alkoi olkapää oleen siinä kunnossa, että sillä jotain pystyi tekemään.


Ekana vaihtui renkaat slickseistä sadekelin renkaisiin. Spessut ajattelin laittaa Langsterin toisiin kiekkoihin. Pitkään piti etsiä ja miettiä mitkä renkaat tilalle. Suurimpina vaatimuksina oli hyvä pistosuojaus ja sadekelin kestävyys (eli jonkinlaista kuvioo). Lopulta päädyin Schwalben Marathon Plussiin.

Olin melkoisen yllättynyt siitä, että kuinka timmin näköinen toi rengas on 25 kokoisena. Sehän näyttää huomattavasti pienemmältä kuin Spessun 25. Käytännössä olin siis enemmän kuin tyytyväinen, koska mitään läskejä en alle halunnut. Ulkonäöllisesti heijastinnauha renkaan sivussa saattaa olla ei niin ok, mutta eipä tarvii sitten laittaa mitään heijastimia pinnoihin pimeän ajaksi.

Koska olin päättänyt ottaa RR:n tangon tuohon Langsteriin niin sitäkin osastoa piti sitten miettiä. Bullhornissa halusin pysyä, ja kait voi sanoa, että kävi tuuri, kun yksivaihdefoorumilla tuli myyntiin aika siistin näköinen bullhorn. Lino merkkinen, kapea kuin mikä, vain 35 cm. Koska tuo tanko on normistemmille niin piti sitten stemmikin laittaa uusiksi. Nyt tuli sit musta ja se oikea quill-stemmi, joka oikeesti on paremman näköinen kuin se quill-adapteri ja OS-stemmi.

Tuon Lino tangon mukana tuli myös satula, kun hinta oli kohdallaan. Muistinkin juuri nyt, että sitä pitää vielä kokeilla tuohon Raleighiin. Vaikka toi spessun satula on ihan ok niin jokin pieni siinä mättää. Eli huomenna, jos kerkee niin satula kokeiluun.

Niin, tänään olikin sitten siinä mielessä erikoinen päivä, koska RR on käytännössä ajokunnossa vaikka etujarru vielä puuttuu. Oli siinä sitten asiaa postiin ja ajattelin, että täytyyhän sitä päästä kokeilemaan. Kyllä toi olkapää vähän ilmoitti itsestään, mutta aikas hyvin se ajo kuitenkin sujui. Varovasti sai vetää kuitenkin.

Iltapäivällä lähin sit viemään poikaa pesistreeneihin, pyörällä. Tuntu muuten heti paremmalta kun oli pienen kokeilulenkin jo tehny. Kaikkinensa tuli polettua 30 kilsaa. Josko se tästä sit alkais uusi tuleminen.

Jarruista puheen ollen. Uusi jarrukahva on ostettu ja huomenna olis tarkoitus sitä passata paikoilleen. Jos satula menee uusiksi niin pitää sit ottaa uusia kuvia, mutta tässä muutama foto tän hetkisestä kombinaatiosta.

rr lino

rr lino tanko

rr lino pysty

rr lino onelesscar