Vihdoinkin. Luulin jo, että tätä päivää ei ikinä tule, mutta onnistuinpas. Koko viikko kärvistelty, kun molemmat pyörät telakalla. Ei pääse kauppaan eikä lenkille. Ja vain RR on ollut ns. työn alla.

Maanantai - tämä torstai tuli joka ilta jotain pientä tehtyä, jotta pyörä tulisi lopulliseen ajokuntoon. Tein sen pitemmän kaavan mukaan, koska otin haarukan irti rungosta ja putsasin ja rasvasin laakerit. Eka kerta elämässä! Samalla laitoin alalaakerin päälle pienen gumeksen, jotta vesi, hiekka etc. ei tunge sisään. Jostakin kuvasta tuo kyllä näkyy. Tuo rahina laakerissa aikaansai purun ja rasvauksen.

Uusi stemmi tuli postissa viime viikolla ja viikonloppuna sitä jo testasin. Nyt kun kasasin haarukan takas runkoon kiinni niin sainkin stemmin tolpan menemään syvemmälle ja lopputulos oli se, että spaceri pois, 60 mm stemmi ja bullhorn on aika hyvässä asennossa nyt. Kauppalenkin heitin tänään ja tuntui oikein hyvältä.

Etujarru tuli sitten laitettua samalla. Pitkään sitä funtsasin, ja ekan lenkin jälkeen tuntuu, että oli oikea ratkaisu. Niin paljon se jeesaa tuota hidastamista. Ainoo negatiivinen asia on, että länget ei ole mustat niin kuin alun perin olin ajatellut. Kromi/valkoinen. Noh, tuohan se vähän väriä tuohon värimaailmaan. Eikä se nyt loppujen lopuksi niin pahalta näytä, pienethän ne jarrut on. Kahvaksi tuli tangon päähän laitettava ja vaijerin laitoin menemään tankonauhan alle. Ihan siisti siitä tuli, vaikka nauhat ei samallail meekään, jos vertaa oikea/vasen. Minulle kelpaa, ajoonhan tuo poora on kuitenkin tarkoitettu.

Tässä jonkinlaiset kuvat (iltahämärässä otettu, joten ei parasta a-laatua).

rr valmis

rr etu

rr taka

jarru stonga stemmi

jarrut

stonga ylos